Sociální sítě
Nahoru

Zářivá krása bez jediné kapky chemie

web_09_601_TATA_115_editRC lr

Také máte v hlavě zafixovaný stereotyp, že přírodní kosmetika není tolik účinná jako její chemické „kolegyně“? Do Česka nedávno pronikla značka, která vás velmi rychle přesvědčí o opaku. Za jejím zrodem stojí Američanka Tata Harper, která ve spolupráci s botaniky a biology stvořila řadu 100% bioaktivních pěstících prostředků. Kooperace s odborníky a využití nejmodernějších zelených technologií se zjevně vyplatily – značka se zakrátko stala jednou z nejoblíbenějších ve své kategorii. Čisté bio produkty v jednoduchých a vkusných baleních nově seženete v pražském obchodě Ingredients, více o brandu a jednotlivých produktech se dozvíte na:  www.ingredients-store.cz/tata-harperweb_Tata Harper_Smoothing Body Scrub

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.