Sociální sítě
Nahoru

La Perla inspiruje na Vánoce

Značka La Perla představila těsně před Štědrým večerem kolekci luxusního prádla, kterou se snaží inspirovat muže tápající po tom správném dárku pro svou vyvolenou. Najdete se i vy?

La Perla_Luxusni body_15 950 KcDámské body

Značka La Perla představuje nejluxusnější model ze své sbírky La Perla Maison, body z hedvábného saténu. Prvotřídní materiál a propracovaný střih v kombinaci s výraznými ručně vyšívanými motivy, zdůrazňuje smyslnost a rafinovat každé ženy. Body je jedinečné zejména díky originálnímu střihu a nápaditým detailům.

Cena: 15 950 Kč

La Perla_Sametova sukne_31 050 KcElegantní sukně

Elegantní sametová sukně z dílny La Perla podtrhuje ženskost a křivky těla. Ozvláštněna je lemováním z pleteniny v kontrastním odstínu jemné růžové barvy. Jedná se o nadčasový kus, který se hodí nejenom do práce, ale i na nejrůznější společenské události.

Cena: 31 050 Kč

La Perla_Luxusni pyzamo_32 400 KcLuxusní pyžamo

Pyžamo z pravého hedvábí v odstínech sněhobílé barvy bude při spánku hýčkat Vaše tělo. Tento jedinečný model, který vypráví svůj vlastní tajný příběh, doplňuje jemná krajka.

Cena: 32 400 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.