Sociální sítě
Nahoru

Řekněte své „ano“ ve velkém stylu

web_IMG_3189 - svat

Svatební den si budete pamatovat celý život, proto se nebojte vstoupit do manželské role se vší pompou. Pokud si lámete hlavu s výběrem svatebních šatů, bez obav se svěřte do péče nové slovenské módní značky MichelAngelus. Jejím hlavním krédem je nekopírovat zahraniční produkci, ale na vlastní pěst tvořit vše, v čem se budete cítit maximálně výjimečně. Svěží kreativní potenciál navíc doprovází sázka na maximálně kvalitní látky a doplňky, která modely povýší na nevšední úroveň.

web_IMG_2995 - svat

První svatební šaty z dílny slovenské značky nesou poetický název Angel´s daughter. Andělskou cudnost však rozhodně nečekejte, díky kratší sukýnce a krajkovému vršku, který zahaluje jen to, co má zůstat skryté, bude hlavním leitmotivem vašeho svatebního dne rafinovaná svůdnost. Tu ještě umocní závoj ve tvaru křídel, jenž je součástí celého outfitu. Více informací najdete na: www.michelangelus.com/Collections/Detail?gown=17

web_IMG_3246 - svat

Šaty si můžete nechat ušít přesně na míru, abyste ve svůj velký den vypadala skutečně dokonale! 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.