Sociální sítě
Nahoru

Emirates představuje ve své první a byznysové třídě ještě vyšší úroveň komfortu

Společnost Emirates zvýšila komfort ve své první a byznysové třídě uvedením nových luxusních produktů, jako jsou kolekce pohodlných oděvů s hydratačními mikrokapslemi s mořskou řasou, lázeňská péče značky VOYA nebo nová řada necesérů s kosmetikou Bulgari. Emirates v souladu se svou strategií klade důraz na dokonalý komfort svých pasažérů a za tímto účelem spojila síly s předními odborníky z různých oblastí. Exkluzivní zážitek z cestování s Emirates tak nyní přináší opět něco navíc.

Bulgari_damsky_neceser_-_Prvni_tridaEmirates na své palubě jako první letecká společnost na světě představuje speciální kolekci pohodlného volnočasového oblečení s hydratační funkcí pro dokonalý spánek cestujících první třídy při dlouhých nočních přeletech. Oděvy, vyvinuté ve spolupráci se značkou Matrix, jsou vyrobeny ze speciální tkaniny s mikrokapslemi využívajícími patentované technologie Hydra Active tak, aby udržovaly pokožku hydratovanou během celého letu. Miliardy mikrokapslí obsahujících složku tzv. Sea Kelp se totiž při pohybu  uvolňují a zvlhčují pokožku.

Kolekce_odevu_Matrix_-_Prvni_tridaSea Kelp, v podobě hnědé mořské řasy nebo chaluh, se obvykle nachází v Severním ledovém oceánu a je známá vysokým obsahem živin, jež hydratují kůži a přitom udržují její vlhkost. Tato vlastnost najde skvělé uplatnění právě v prostředí letecké dopravy.

Technologie mikrokapslí zachovává hydratační vlastnosti oblečení až do 10 vyprání, takže kolekce může být zákazníky využita opakovaně. S oděvy dokonale barevně ladí pantofle a oční maska, vše je zabaleno ve stylovém plstěném vaku.

Emirates nabízí v první třídě nově plyšovou deku z umělé ovčí kůže. Bude k dispozici nejen na palubě, ale i v oficiální prodejně Emirates na letišti v Dubaji. Cestující v byznysové třídě se mohou při svém příštím letu těšit i na nové měkké přikrývky v antracitově šedé barvě.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.