Sociální sítě
Nahoru

BREITLING PŘEDSTAVUJE SVÉHO „FRIEND OF THE BRAND“ – MARKA RADITSCHE

Marek Raditsch, známý a oblíbený šéfkuchař Kampa Group, je novým tak zvaným „friend of the brand“ značky Breitling. Jako úspěšný šéfkuchař se nejen nadšeně věnuje tzv. „haute cuisine“, ale je rovněž nadšeným milovníkem chronometrů značky Breitling. Společným znakem Marka Raditsche a značky Breitling je kreativita, vizuální vjem a přesnost, jež jsou základem jejich úspěchu. Vše musí být do každého detailu dokonalé.

_DSC2585 (2)Marek Raditsch začal svoji kariéru v roce 1992, kdy získal třetí místo na Kulinářské olympiádě mladých v Německu. Od roku 2000 je Marek šéfkuchařem celé Kampa Group a řídí tým kolem 50 kuchařů. Marek rovněž zabezpečuje catering pro akce zákazníků v Breitling Boutique v Praze.

_DSC2492Marek získal bohaté mezinárodní zkušenosti při práci s mezinárodně uznávanými kuchaři s mimořádným nadáním. Během své kariéry měl rovněž možnost obsluhovat některé světově proslulé hosty, mezi které patří například norský král Harold a královna Sonja, monacký kníže Albert a kněžna Caroline, Bill a Hillary Clintonovi, Mick Jagger (večeře k 60. narozeninám), Robbie Williams, Sean Connery, Bruce Willis, Brad Pitt, Angelina Jolie a mnozí další.

_DSC2740 (2)

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.