Sociální sítě
Nahoru

zlatý dotek

“Jsem více než nadšená, že mohu představit své tři oblíbené vůně, nyní v ještě bohatším a luxusnějším zpracování. Letmý dotek zlata dodává této kolekci přiměřenou dávku romantiky a já doufám, že ji budete milovat stejně jako já,” říká zakladatelka a kreativní ředitelka značky – Aerin Lauder.

AerinDOrFragranceCollectionNA_S17_FOGRA

Nově se třech nejoblíbenějších vůní dotklo zlato. Ikonickým Aerin Tangier Vanille, Amber Musk a Evening Rose byl s uměleckým důrazem dán nový intenzivnější náboj a vznikla tak kolekce AERIN D’OR Fragrance. Výběr těch nejlepších vůní světa, jako je vůně agarového dřeva, pačuli, kadidla, pižma, ambry a dalších tajemných a smyslných ingrediencí, ošálí vaše smysly opulencí, romantikou a svůdnou záludností. Každá z vůní perfektně vystihne moderní ženskost, přesto je dokonale nadčasová, tak, jak jen Aerin může být.

051816_AERINBty_PLR_DorTrio

Tangier Vanille D’OR Eau De Parfum Spray

S touto vůní se ponoříte hluboko do tajemného a nádherného Maroka, které vás uchvátí dech beroucí vřelostí. Srdce plné madagaskarské vanilky se mísí s jiskřivou vůní italského bergamotu, švestek a bulharských růží. Hypnotickou přitažlivost vůně má na svědomí šafrán a myrha. Vášnivost plnou zlatavého tepla s sebou přináší tóny kašmírového dřeva, ambry, tonka bobů a santalového dřeva.

Amber Musk D’OR Eau De Parfum Spray

Hýčkejte své smysly měkkou vůní Amber Musk s lákavým nádechem svůdnosti. Hebké tóny magnolií a kokosového mléka vás dovedou až do delikátního srdce, ukrývajícího vůni konvalinky a růže stolisté. Svůdnost, tajemnost a sílu přináší vůně agarového dřeva a zlatavé ambry. Vřelé teplo pak vychází z tónů santalového dřeva, pražených ořechů, pižma, benzoinu a kadidla.

Evening Rose D’OR Eau De Parfum Spray

Kouzlo noci ukryté ve vůni Evening Rose se prohlubuje s přidanou vůní pulzujících černých ostružin, liči a růžového pepře. V intenzivním srdci se mísí tóny růže stolisté s růží bulharskou a lákavou smyslnost vnáší tomuto srdci Miel De Provance Absolute. Zlatavé teplo parfému se pozvolna line z vůně kadidla, pačuli, ambry a jemné vůně kůže.

Každý flakon a jeho obal byly navrženy tak, aby vystihovaly nové moderní pojetí těchto klasických vůní. Flakony mají zlaté kovové detaily a víčko zdobí ikonický AERIN kamenný uzávěr. Krabičky flakonů zdobí zlaté detaily v matném i lesklém provedení, které věrně interpretují osobitost jednotlivé vůně. 100 ml pak zakoupíte za 5400 Kč exkluzivně v buticích Estée Lauder od března 2017.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.