Sociální sítě
Nahoru

Přeneste se na chvíli do Karibiku…

web_beach-hut-237489_1280

Nevíme, jak vy, ale u nás v redakci máme za to, že k zimě patří kromě sněhu, lyžování a sauny také ultra kvalitní čaje! Pokud vás klasické chutě trochu nudí, zkuste experimentovat a dopřejte si například novinku společnosti Kusmi Tea. Nedávno představená wellness směs Blue Detox má nejen skvělé účinky na tělo, ale také vás díky své vůni a chuti rychle přenese do exotických končin, což je – přiznejme si to otevřeně – pro zachování příčetnosti občas zcela nezbytné. Co přesně na vás v tyrkysovém balení čeká? Základem přírodní, lahodné směsi je zelený čaj, maté a rooibos. V novince nechybí ani máta, guarana, listy kopřivy a slunečnicový květ – to vše doprovázené sladkokyselou chutí ananasu evokující tyrkysovou barvu jižních moří a dny prodchnuté sluncem. Přivoňte si, ochutnejte a nechte se přenést třeba do Karibiku!

web_BLUE125_FACE_ENG_HD

Blue Detox je dostupný v několika velikostech balení a hodí se k celodennímu pití. Jednoduchá je i jeho příprava: směs stačí zalít zalít vodou o teplotě 85–90°C a nechat louhovat po dobu 3 – 4 minut. Díky unikátní chuti nám jakékoliv doslazování přijde jako hřích, navíc by bylo v rozporu se slovíčkem „detox“.  Více informací o značce se dozvíte na: www.kusmitea.cz.

 

 

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.