Sociální sítě
Nahoru

Sonda do kuchyně Gwyneth Paltrow

web_Gwyneth-Paltrow-Desktop-HD-Wallpapers-

Americká herečka a zpěvačka Gwyneth Paltrow se úspěšně etablovala nejen na stříbrném plátně, ale i na pultech knihkupectví. Dnes je uznávanou guru zdravé výživy a miliony žen po celém světě touží pomocí jejích receptů vypadat stejně zdravě a svěže. K psaní knih o zdravém životním stylu a jídle ji přivedly vlastní obtíže – kromě únavy u ní lékaři objevili také anemii a nedostatek vitaminu D. Lékařem navržená detoxikace byla přísná – ani kapka alkoholu, žádná vejce, cukr ani mléčné produkty. Musela se ale obejít také bez plodů moře, ryb z hlubin oceánů, masa, pšenice, sóji a pochopitelně jakýchkoli polotovarů. Přestože taková omezení působí dost hrozivě, recepty její detoxikační kuchařky ukazují, že i s nimi lze připravit řadu chutných jídel, která vám vrátí energii, zdraví a chuť do života. Jejich příprava je navíc snadná, rychlá a zvládnutelná i pro lidi, jejichž diář praská ve švech, což ostatně slibuje název knihy „It’s All Easy“, dostupné v originále i v Česku.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.