Sociální sítě
Nahoru

Christian Louboutin uctívá ženu

2-Fragrance_Oil_on_models_1

„Chtěl jsem vytvořit mysteriozní a opulentní vůní, znovuzrodit tradici parfémových vzácných olejů a oslavit ženu i její touhy,“ říká o své novince tvůrce červených podrážek Christian Louboutin.

Nové Beauté Louboutin parfémové oleje jsou luxusní variací na tři signaturní vůně: Bikini Questa Sera, Tornade Blonde and Trouble in Heaven. Smyslné směsi hladí a laskají pokožku, navíc neobsahují přidaný alkohol ani vodu, takže se jedná o opravdu bohaté luxusní parfémy.

Christian navíc chtěl, aby byla aplikace oleje velmi osobní, proto zvolil formu kapátka, takže si nositelka může vybrat, kam parfém aplikovat. Nabízí se dekolt, zápěstí, klíční kosti, vnitřní rameno i šíje nebo krk. Tři skvosty jsou opravdovým pomazlením a k dostání jsou v autorských buticích.

3-Fragrance_Oil_on_models_2

5-Fragrance_Oil_-_Bikini_Questa_Sera

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.