Sociální sítě
Nahoru

Salvatore Ferragamo vyzývá k lehkosti bytí

web_cover muz a zena
„Mezi přátele“ vás zve nejnovější kampaň jaro/ léto 2017, která představuje modely značky Salvatore Ferragamo. Její dějství se odehrává ve snové krajině Středozemního moře, konkrétně v sicilské Taormině, kde se před objektivem slavného fotografa Petera Lindbergha vystřídali Lily Aldridge, McKenna Hellam a Andrés Velencoso.
web_muz a zena
Právě v Taormině, turistickém městečku na pobřeží Středozemního moře, se odvíjí série příběhů. Trojici přátel spatříme na dramatickém pobřeží nebo při toulkách po místních cestičkách lemovaných buganvíliemi. Tyto jedinečné okamžiky zachycují moderní přístup k jarním kolekcím Ferragamo a zároveň představují dokonalé řemeslné zpracování. Perlička na závěr? Dámskou jarní kolekci zcela poprvé představuje Fulvio Rigoni, jenž je zodpovědný za část dámského odívání značky Salvatore Ferragamo.
web_zena v cervenem
web_muz na aute
web_zena zelene pozadi

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.