Sociální sítě
Nahoru

ZÁPISKY Z CEST

Zdánlivě jednoduchý nápad propojit lásku k čichovým vjemům spolu s cestováním přivedl Regise a Eloie ke tvorbě unikátního projektu FIILIT. Poznejte etickou značku, která zve na cestu kolem světa.

Eau de Parfum Cuba 19°9'N LifestyleFIILIT je autentickým tvůrčím projektem kombinujícím požitek z exotických dálek s funkčním ekologickým produktem. Tři originální vůně v cestovním balení vám díky výběru unikátních ingrediencí věrně navodí pocit exotických destinací – Bali, Kuby nebo řeckých Kykladů. Něco jako cestovatelský deník, který vás kdykoli přenese zpět na ono místo.

HD_IMG_8329V okamžiku, kdy vůni (EdP 10 ml, 840 Kč) spotřebujete, slouží její obal v čistém eko designu jako plnitelný flakón, který můžete opakovaně naplnit svojí oblíbenou vůní a sbalit do kabelky či na dobrodružnou výpravu. Tvorba této značky, kterou lze pořídit exkluzivně v síti FAnn, přispívá k hospodářskému rozvoji jednotlivých zemí, zachování tradičních řemesel a snížení obalové a materiální zátěže.

HD IMG_8052

Collection Eau de parfum FiiLiT Parfum du voyage Cyclades 38°3'N - Cuba 19°9'N - Bali 8°7'S

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.