Degustace | 2.3.2017 | Jan Pešek

BŘEZEN – MĚSÍC TOSKÁNSKÉ KUCHYNĚ V NH PRAGUE CITY

V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City probíhá ode dnešního dne až do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně.
Dan Bukowski Emanuele Vallini (2)Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim hostí šéfkuchaře Emanuela Valliniho, mediálně známou a uznávanou osobnost italské gastronomie, který představí české veřejnosti to nejlepší ze svých toskánských specialit, vše pod značkou ´Officina Vallini´.
Křupavé Coccoli di pane  se smaženou šalvějí4-chodové menu v ceně 990 Kč zahrnuje:
• Křupavé Coccoli di pane  se smaženou šalvějí
• Paccheri s kachním ragú na červeném víně
• Treska po livornsku s rajčatovým pyré
• Tiramisu
Paccheri s kachním ragú na červeném víně (2)„Pokud myslíte srdcem a pracujete rukama, vytváříte emoce,” tvrdí Emanuele Vallini, známá tvář italské kulinářské školy, který v současné době vystupuje na televizních stanicích RAI 1 nebo Sky Italy 7.
II Giardino restaurantTouto měsíční akcí chce restaurace nejen přiblížit toskánskou kuchyni a výjimečnou osobnost Emanuela Valliniho, ale představit i kulturu a atmosféru tohoto kousku Apeninského poloostrova.
Měsíc toskánské kuchyně bude završen nedělním toskánským brunchem, 26. března 2017 od 11:30 hod v restauraci II Giardino. Akce se koná pod záštitou Velvyslanectví Italské republiky v Praze.
II Giardino 2

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz