Sociální sítě
Nahoru

Království krásy v srdci Paříže

web_sisley

Synonymum luxusu a produkty té nejvyšší kvality – právě tyto výjimečné vlastnosti pro nás ztělesňuje francouzská značka Sisley. Ačkoliv patří především mezi mezinárodně uznávané odborníky v oblasti péče o pleť, skvělých výsledků dosahuje také ve sféře dekorativní kosmetiky a parfémů. Letos na jaře brand navíc přichází s úžasnou novinkou: poprvé od svého založení v roce 1976 otevírá salon krásy, v němž chce svým klientům nabídnout to nejlepší z péče o pokožku.

web_Sisley 2

Maison Sisley, která se nachází na 5 avenue de Friedland, je ideálním svatostánkem pro všechny, kdo v oblasti kosmetické péče touží po propojení jedinečných odborných zkušeností s luxusními interiéry. Okouzlující prostory jsou rozdělené do čtyř částí a byly navrženy tak, aby dokonale odrážely ducha francouzské značky a nabízely návštěvníkům to nejexkluzivnější ze světa krásy.

web_sisley 3

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.