Sociální sítě
Nahoru

Franck Provost J’aime my nyní dostupná i ženám v České republice

Franck Provost vlastní ve Francii kadeřnické salóny, které představují ve Francii jedničku na trhu. A nyní přichází s novou řadou luxusní péče o vlasy J’aime my.  Vlasová péče J’aime my snoubí poznatky, které kadeřník hvězd nasbíral během čtyřiceti let své práce. Vlasová péče je rozdělená do pěti kategorií podle jednotlivých typů vlasů a každá řada obsahuje pouze ty produkty, které jsou pro péči konkrétního typu potřebné.

všeVýrobky Franck Provost J’aime my neobsahují silikony a se snaží pronikat přímo do struktury vlasu a každému typu vlasů dodat ty živiny, které mu schází.

Hlavní řadou J’aime my je řada Oléo Suprême, který vytvořil mistr Franck Provost pro ženy s extrémně vysušenými a citlivými vlasy. Recepturu postavil na unikátní kombinaci přírodních bez-silikonových olejů, které posilují vlasy do hloubky, dodávají jim potřebnou hydrataci a výživu. Po jejich použití dosáhnete jemných, pevných, lesklých a voňavých vlasů.

XXL objem

Produkty řady Créateur de Volume jsou určeny zplihlým, unaveným a řídkým vlasům. Tato komplexní vlasová péče dodává výrazný objem a plnost celého účesu. Obsahují ovesné proteiny, které navracejí vlasům pružnost a hydrataci a pomáhají zacelovat roztřepené konečky. Výtažky z pelyňku a rozmarýnu pak dotvářejí celý obraz. Pelyněk výborně stimuluje a prokrvuje pokožku hlavy, vyživuje vlasové folikuly a tím celkově obnovuje vlasové vlákno. Rozmarýn pomáhá předcházet vypadávání vlasů a podporuje jejich růst.

A1_JAIME_no_ross

Vdechněte vlasům nový život

Řada Kératine Miracle je určena křehkým, suchým a poškozeným vlasům s roztřepenými konečky. Díky aktivnímu triu keratinu, kreatinu a jojobového oleje obnovuje a posiluje vlasové vlákno a současně vytváří ochranný film. Navrací vlasům jejich přirozený objem. Vlasy po jejím použití budou hebké na dotek, lesklé na pohled a pevné. Řada Kératine Miracle se skládá ze tří produktů – šampónu, masky a speciální péče 10 v 1.

Je to vždy o barvě

Řada Révélateur de Couleur je určena barveným a melírovaným vlasům. Přináší poslední generaci technologie ochraňující vlasové vlákno na bázi přírodních antioxidantů pro dlouhodobou barevnou stálost a maximální lesk. Mořský kolagen osvěžuje a projasňuje vlasové vlákno. Barva na nich vydrží déle jako právě nanesená. Také má blahodárný regenerující účinek na pokožku hlavy. Přírodní antioxidanty zastupuje plod goji a zelený čaj. Chrání vlasové vlákno před negativními vlivy a vyblednutím barvy.

Nejpřitažlivější blond

Franck Provost myslel i na ženy s blond vlasy. Řada Blond Sublime neutralizuje žluté odstíny, dodává oslnivý lesk a vyživuje vlasy až ke konečkům. Blonďaté a světlé vlasy mají sklon k oxidaci a tvorbě žlutých tónů, intenzita jejich barvy slábne a ze svůdných blond kadeří se vytrácí přirozená jemnost. Fialové pigmenty šamponu neutralizují tento efekt a zachovávají tak přírodní i obarvené vlasy přirozeně krásné bez nežádoucího vyblednutí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.