Sociální sítě
Nahoru

Objevte magický ostrov plný krásy a pohostinnosti

Bílé pláže, průzračná voda, jedinečná příroda i luxusní hotely. To vše nabízí ostrov Mauricius, který patří k TOP destinacím pro luxusní dovolenou. Ať už toužíte po tom se v klidu válet na pláži, potápět se, případně zkoumat místní národní parky a kochat se krásami přírody, čeká vás dovolená přesně na míru. Chcete-li mít jasno v tom, který z luxusních pětihvězdičkových resortů pro vás bude tím nejlepším, nechte si poradit od travel designerů společnosti Exclusive Tours.

Dinarobin Hotel Golf & Spa

Dinarobin

Luxusní resort Dinarobin je ideálním místem pro romantickou dovolenou. Klade se v něm velký důraz na soukromí a odpočinek, nechybí však ani možnost zahrát si golf na zdejším 18jamkovém hřišti. Cena za noc začíná na 7 000 Kč.

Heritage Le telfair Mauricius PR

Heritage Le Telfair

Heritage Le Telfair je součástí organizace Small Luxury Hotels of the World. Luxusní dovolenou si zde naplno užijete především díky službám osobního komorníka a výtečné kuchyni. Součástí resortu je i golfové hřiště. Cena za noc začíná na 6 400 Kč.

St Regis Mauricius PR

St. Regis Mauritius

Jeden z nejmladších luxusních resortů na Mauriciu, St. Regis sází na kvalitní servis. K dispozici máte osobního komorníka. Luxusní dovolenou navíc ozvláštní nádherné výhledy přímo z terasy vaší suity. Cena za noc začíná na 11 000 Kč.

LUX Le Morne Mauricius PR

LUX* Le Morne

Luxusní hotel nabízí kvalitní program All Inclusive, který zahrnuje i exkurze po ostrově, potápění či wellness procedury. Cena za noc začíná na 7 000 Kč.

Společnost Exclusive Tours působí na českém trhu s luxusními dovolenými již od roku 2007. Od té doby se stala lídrem v oboru a jejích osm travel designerů každoročně zajistí luxusní dovolenou na míru stovkám klientů.

Začněte plánovat svou dovolenou na míru na Mauriciu již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací na: www.exclusivetours.com.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Ostrovy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.