Sociální sítě
Nahoru

Hotelový zámek Thorngrove Manor: Stoprocentní „posh“ extáze

Austrálie je beze sporu „must-see“ položka na seznamu každého vášnivého cestovatele. Na pulzující metropole tentokrát zapomeňte a vydejte se s námi do oblasti ležící zhruba dvacet minut jízdy od centra města Adelaide. Adelaide Hills jsou pověstné klidem, rozmanitou krajinou a vynikajícím jídlem i pitím. Jsou přesně tím místem, kam se jezdí pro inspiraci jakéhokoliv typu. A to je jen začátek. Tuto oblast totiž ze všeho nejlépe charakterizuje slovíčko „hojnost“, ať už si pod tím pojmem představíte cokoliv. Za nás jsou to například exkluzivní vinice, organicky pěstované ovoce a zelenina, pestrost volně žijících živočichů a příjemná bohémská atmosféra… Vrtá vám hlavou, kde se ubytovat? Co třeba na zámku?

web_Australie cover

Půvabné věžičky, zahrady v anglickém stylu, keře růží a vzrostlé stromy. Přidejte k tomu dramaticky zbarvenou oblohu a rázem získáte prostředí jak vystřižené z filmu. Pro někoho kýč, pro jiného ztělesnění dávného snu – tak či tak, toto místo vyvolává emoce. Pokud toužíte po explozi romantiky, je hotelový zámeček Thorngrove Manor sázkou na jistotu. Na zamilované páry se tu totiž specializují – chcete-li, postarají se o to, abyste během svého pobytu žádné další hosty nepotkali. Tomu říkáme výzva!

web_Austrálie

Kontakt: thorngrove.com.au

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.