Sociální sítě
Nahoru

Barcelona z pětihvězdičkové perspektivy

Pro katalánskou metropoli má naše redakce zcela neoddiskutovatelnou slabost. Pokud máme z obrovské nabídky hotelů vybrat jeden jediný, jednoznačně doporučujeme Casa Fuster. Kultovní budova se nachází v horní části barcelonské Passeig de Gracia Avenue a nabízí vše, co byste mohli pro objevování města potřebovat. Díky blízkosti legendární čtvrti Grácia máte navíc absolutní jistotu, že se během svého výletu nebudete nudit ani minutu. Tolik skvělých barů, restaurací a malých obchodů totiž v žádné části Barcelony nenajdete. Skvělé on-line tipy nabízí například web Time Out.

web_terraza23

Chcete-li mít pro svou hotelovou volbu nějaké pádnější argumenty (přeci jen, jedna noc tu stojí nejméně 15 000 Kč), pak vězte, že architektonicky unikátní budova patří na seznam památek UNESCO. Okouzlující pětihvězdičkový hotel se kromě jiného ocitl i v hledáčku Woodyho Allena, který tu před téměř deseti lety natáčel snímek Vicky Christina Barcelona. Terasa na fotografii v něm sice nehrála, ale to jí na šarmu nic neubírá. Modernisticky laděný prostor byl navržen tak, aby se jeho návštěvníkům dostalo privilegovaných výhledů na pulzující bulvár Passeig de Gracia, věčně rozestavěný barcelonský monument Sagrada Familia a horu Tibidabo. Mořský vánek spolu s nejsofistikovanějšími koktejly ve městě se postarají o to, abyste si z návštěvy katalánské krásky odnesli ty nejlepší dojmy.

TIP: V pátek, sobotu a neděli váš zážitek z terasy okoření DJ.

web_terraza_mirador244

 

 

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.