Sociální sítě
Nahoru

Logitech Spotlight mění způsob prezentování

Společnost Logitech naprosto nově definuje ovládání prezentací díky uvedení dálkového prezentéru s celým názvem Logitech Spotlight Presentation Remote. Na rozdíl od tradičního posouvání snímků nebo laserových ukazovátek je ovladač Spotlight navržen tak, abyste se stali ještě sebevědomějšími přednášejícími. Spotlight je vyspělý nástroj, který vám umožňuje zvýraznit nebo zvětšit zobrazovaný obsah poutavým způsobem a s plnou kontrolou, abyste mohli lépe zdůraznit vyznění, jež chcete sdělit.

logitech_spotlight_product-3Využijte kurzor na obrazovce pro přehrávání a pozastavení videí, spouštění odkazů a interakci se širokou škálou obsahu. Spád prezentace nemusíte brzdit a pohybovat se poblíž myši nebo notebooku. Ovladač Spotlight lze připojit během okamžiku pomocí přijímače USB nebo technologie Bluetooth. Na většině platforem lze využít připojení plug-and-play a kompatibilitu s většinou rozšířených prezentačních aplikací. Ovladač je navíc nabíjecí1 a disponuje provozním dosahem 33 metrů.

logitech_spotlight_product-10

logitech_spotlight_product-8

logitech_spotlight_product-4

Více z rubriky Tablety

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.