Sociální sítě
Nahoru

O2 Knihovna rozjíždí přes Velikonoce maraton čtení

Velikonoční pomlázka od O2 Knihovny je tady. Milovníkům online čtení přináší sedm top hodnocených titulů podle databazeknih.cz za poloviční cenu. Pokračování Tatéra z Osvětimi: Cilčina cesta nebo psychothriller Tulák si čtenáři mohou díky O2 Knihovně vychutnat na jakémkoliv chytrém zařízení nebo jedním klikem poslat do své čtečky. Fanouškům audioknih nabídne až do 20. dubna vybrané audioknihy se slevou 30 až 50 procent. Akce je určená pro všechny, tedy nejen pro zákazníky O2.

O2 Knihovna poskytuje nejširší platební možnosti na trhu. Váš oblíbený titul můžete zaplatit kartou online, přes Apple Pay či Google Pay nebo na fakturu.

Koronavirová pandemie ovlivňuje knižní trh natolik, že někteří velcí distributoři do odvolání pozastavili platby třetím stranám. Tato situace výrazně zasáhla menší nakladatele, jejichž tržby zaznamenaly veliký propad. O2 Knihovna reaguje na tuto situaci férovým přístupem s včasnými platbami a vyzývá čtenáře, aby své oblíbené autory a nakladatele podpořili také.

V rámci velikonoční výzvy přináší milovníkům e-knih možnost vychutnat si svátky v pohodlí čtecího zařízení se zlevněnými tituly, které zaujaly čtenáře natolik, že jim udělili na serveru databazeknih.cz nadprůměrně vysoké hodnocení.

Po celosvětovém úspěchu knihy Tatér z Osvětimi vyšlo pokračování, s názvem Cilčina cesta, který na nelehkém osudu hlavní hrdinky ukazuje její neuvěřitelnou vnitřní sílu, díky které přežila. Pohádkou pro všechny romantičky jsou Hříchy Hollywoodu a nejen mladší čtenáři jistě ocení sedmé pokračování fantasy série Skleněný trůn s názvem Království popela. Pro milovníky napětí nabízí O2 Knihovna tituly Psychohry, Nevinného klienta, Tuláka a Mentalistu. Tyto titulu najdou čtenáři v aplikaci O2 Knihovna ode dneška do 13. dubna s 50 % slevou.

O2 Knihovna připravila nabídku i pro fanoušky audioknih. Nejen děti zaujme titul Prašina 1, který je až do 20. dubna za polovic. Tato Audiokniha získala od Asociace vydavatelů audioknih cenu za nejlepší audioknihu pro děti a mládež za rok 2018. Za polovinu si můžete poslechnout i povídání známého německého psychoterapeuta Heinze Petera Röhra Cesty z úzkosti a deprese. Další tituly v nabídce se slevou 30 procent jsou Sága o zaklínači, Gump – Pes, který naučil lidi žít, Z deníku ajťáka, Prašina 2 nebo My děti ze stanice zoo.

Více z rubriky Tablety

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.