Sociální sítě
Nahoru

Lounge TV: Nová hudební televize o luxusu

V minulém týdnu se na českém trhu představila jedinečná hudební stanice Lounge TV, jejíž aktuální vysílání probíhá přes vlastní mobilní aplikaci Lounge TV pro android i iOS. V následujících dnech bude docházet k napojování na kabelové televize, přenos 4K obrazu prostřednictvím SATELITU HISPASAT a nebude chybět ani zapojení do IPTV.

Exkluzivní záběry z koutů celého světa obsahující tématiky z cestování, sportu, businessu, architektury, designu, luxusu, gastronomie, životního stylu a jedinečné přírody v doprovodu Lounge Music všech možných stylů předních evropských i světových DJs.

V průběhu celého dne budou vysílána videa z celého světa spojená vždy s konkrétní tématikou od umění, přes business, jedinečné kultury, cestování až po záběry z tradiční i novodobé gastronomie, architektury a životního stylu.

Denně obohacujeme proud videoklipů o nové hudební sety, myslíme na každého jednoho diváka či posluchače, který s Lounge TV bude dennodenně propojený. Jednak je to samotný lounge feeling, originální zpravodajství v průběhu vysílání a široký prostor napříč hudební domácí i světovou tvorbou v exkluzivní spolupráci s DJ’s reality včetně video záběrů vysílaných ve 4K přes SATELIT HISPASAT”, představila jedinečné schéma programu Lounge TV projekt manažerka Ivana Greifenthalová. „Lounge TV splňuje jak funkci Lounge televize tak i Lounge rádia samotného přes App, dochází současně i k propojování s internetovým světem-streaming.”

Novinkou je právě samotné streamování vysílání Lounge TV na webu tak i možné hodnocení jednotlivých setů, do budoucna jistě i videí ve 4K|UHD kvalitě.

Více z rubriky Tablety

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.