Sociální sítě
Nahoru

Vítejte ve světě neodolatelných vůní

Parfémy Gitano Cosmetics nabízejí okouzlující vůně s vysokou koncentrací feromonů pro muže i ženy. Naše vůně vám dodají dokonalou nespoutanost, svobodu a radost ze života. Vydejte se s našimi feromonovými parfémy vstříc vzrušujícím zážitkům! Užijte si jedinečné okamžiky, kdy zaujmete protějšek svých snů neodolatelnou vůní, která zaujme natolik, že si to ani vy nebudete umět vysvětlit.

11_20170210-DSC_9633-1487339103Gitano Cosmetics nabízí dámské i pánské vůně. Jedná z dámských vůní Isabella je velmi intenzivní pro výjimečné ženy jakéhokoliv věku. Je synonymem elegance a neodolatelné svůdnosti. Upoutejte pozornost muže svých snů vůní obohacenou o feromony. Japonská růže s vanilkou a bílým čajem s jemnými tóny kokosu a ovocných třešňových květů vám zajistí, že rozhodně nezůstanete bez povšimnutí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.