Sociální sítě
Nahoru

Francouzské art de vivre v Longchamp podání

Vůně dálek a letního dobrodružství! Právě všem vášnivým cestovatelkám věnuje Longchamp novou kabelku v originální, limitované edici s názvem Roseau 1948. Nadčasový model se v nové sezoně vrací ve verzi na žakárovém, námořnickém plátně v kombinaci modrou kůží. Kabelka Roseau 1948 hrdě zobrazuje symboly domu Longchamp: cválajícího koně, podkovu, dýmku, vše v neodolatelném vintage stylu. Ať bude vaše vysněná destinace jakákoli, dvacet čtyři měst je pro vás připraveno ve stylové personifikované kolekci…

web_Amsterdam

S cestovatelským rozhodnutím raději neotálejte příliš dlouho – ultra limitovaná edice totiž potěší jen několik vyvolených po celém světě! Kabelka Roseau 1948 je  k dostání v exkluzivním butiku Longchamp, Pařížská 125/16, Praha 1.

Cena: 8.390 Kč

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.