Sociální sítě
Nahoru

Slunce schované v hravých kolekcích Crystalex

Léto je za dveřmi a spolu sním také letní grilování, zahradní slavnosti a bankety. Každá událost si však žádá své, a to nejenom v oblasti módy, ale také trendů stolování. Na velkou poptávku po originálním skle zareagoval letos největší český výrobce nápojového skla – Crystalex. Ten zaznamenal v posledních letech výrazné rozšíření stávajícího sortimentu hladké automatiky i dekoračních projektů. A právě na ty je rok 2017 skutečně bohatý. Nabízí totiž řadu nových kolekcí, jako jsou například Royal panto, Floral, Elements nebo poblázněná kolekce Crazy zářící barvičkami.

CrazyKromě nápojového skla Crystalex nabízí i vázy, džbány, dekantery na víno, mísy a další, přičemž vybrané produkty jsou dostupné na e-shopu nebo v podnikové prodejně v Novém Boru, Karolínce u Vsetína a Cvikově.

Floral

ELEMENTS (2)

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.