Sociální sítě
Nahoru

Královna noci na královskou postel

Nejluxusnější a jedinečná přikrývka z kajčího peří s vlastním certifikátem původu – to je Královna noci od špičkového výrobce Kauffmann. Sluší se, aby Královna noci ulehla do královské postele. A tou je vlajková loď značky Kuperus, postel Alexia“ hrdě hlásí v nejdéle působícím multibrand showroomu vysokých postelí LUXURY SLEEPING u nás. Právě zde nedávno přijali do své spánkové rodiny nového hodnotného člena. Nejlepší přikrývky a polštáře z nejjemnějšího prachového peří značky Kauffmann jsou nově součástí nabídky špičkových výrobků pro dokonalý spánek. Nejlehčí přikrývka na světě, nejjemnější prachové peří z kanadských divokých hus či jedinečná luxusní přikrývka z kajčího peří s vlastním certifikátem původu… to vše, a ještě více si můžete dopřát pro jedinečný spánek s dotykem luxusu.

Kuperus_AlexiaNejluxusnější peřinou na světě z kajčího peří budou obdarováni ti, kteří si objednají postel Alexia v období od 15. – 31. května 2017 a řeknou heslo: „Královna noci patří na královskou postel!“  Neváhejte a navštivte osobně showroom LUXURY SLEEPING na královských Vinohradech v Rezidenci Korunní. Na postele se můžete podívat již nyní na www.postele-LS.cz

Kauffmann_Titel_RZ

Více z rubriky Ložnice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.