Sociální sítě
Nahoru

Zregenerujte své vlasy po dlouhé zimě a připravte je na léto

Značka J Beverly Hills je profesionální vlasová kosmetika pro kadeřníky, kterou si ale velmi rychle oblíbí i široká veřejnost a každý, kdo chce pro své vlasy jen to nejlepší. Za vznikem značky stojí kadeřník hvězd Juan Juan. Ten v Kalifornii před 40 lety postupně vytvořil značku, kterou oslovil i takové hvězdy jako je třeba Julie Roberts, Jeniffer Lopez nebo Sandra Bullock. Dnes je značka světovou jedničkou v oblasti profesionálních salonů po celém světě.

home_posterNechte své vlasy po zimě zregenerovat touto špičkovou kosmetikou a vraťte jim jejich lesk a pružnost. Vlasy mohou být po zimě velmi oslabené z přechodů mezi teplem a zimou, jsou vysušené a unavené ze suchého vzduchu, topení a klimatizací a potřebují tu pravou regeneraci a péči, aby dostaly zpět svou ztracenou sílu a lesk. Kosmetika J Beverly Hills obsahuje kompletní vlasovou péči jak pro dámy, tak i pro pány. Nabízí šampony pro veškeré typy vlasů, kondicionéry, výživné masky, keratinové séra a závěrečný styling v podobě více druhů laků, tužidel, lesků na vlasy a kokosového olejíčku.

j_bev_2_0Zázrakem v péči o vlasy a nejprodávanější produktem této luxusní řady je podle Nikoly Pavlíčkové, majitelky salonu Colour By Nikola jejíž salon v Praze je výhradním dovozcem značky J Beverly Hills, produkt 5 in 1 – stylingová emulze na vlasy. Všechny produkty jsou namíchány ve skvělé kombinaci bylin, olejů, esenciálních vůni, a tak vytváří jedinečnou možnost vybrat odpovídající péči pro konkrétní vlas. Neobsahuje parabeny ani sulfáty a je zastoupena ve více než 40 zemích světa. Kadeřníci pracující se značkou J Beverly Hills jsou pravidelně proškolování tak, aby mohli klientům doporučit ten správný produkt.

slide-image-4Luxusní vlasovou kosmetiku zakoupíte ve vybraných salonech. Výhradním dovozcem kosmetiky je salon Colour by Nikola v Dušní ulici číslo 11. Produkty se neprodávají ve velkoobchodech ani na e-shopu právě proto, aby se zabránilo nevhodnému použití. V salonu se o vás postarají proškolené kadeřnice, poskytnou vám poradenství a doporučí vhodný produkt na míru vašim vlasům.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.