Sociální sítě
Nahoru

Luxusní kosmetika Juice Beauty nově také v Česku!

Možná už ji znáte ze svých zahraničních cest, pokud jste však zatím neměli tu čest, zbystřete! Kalifornská organická pleťová a dekorativní kosmetika Juice Beauty je totiž nově k dostání také v Česku včera byla exkluzivně představena v karlínském beauty concept storu Biosophy Pure Beauty. Ten vznikl z mnohaleté zkušenosti majitelek v oboru bio kosmetické péče i jejich dlouhodobého přesvědčení o škodlivosti konvenčních chemických produktů. 

web_027Juice_0315_0715

Kalifornskou značku Juice Beauty založila v roce 2005 Karen Behnke s cílem vytvořit organickou a přírodní kosmetiku okořeněnou nezpochybnitelným puncem luxusu. Následovalo pět let výzkumů ve spolupráci s týmem vědců, lékařů a mikrobiologů, během kterých vznikly revoluční přípravky. Ty vycházejí z přesvědčení zakladatelky značky, že výrobky postavené na přírodním základu z organických rostlinných výtažků, bohatých na antioxidanty a vitaminy, mají na pleť srovnatelný nebo lepší výsledek než produkty s ropnými deriváty či přidanou vodou. Právě díky tomuto přístupu a používání nejlepších certifikovaných organických ingrediencí se značka krátce po svém představení začala těšit velké popularitě.

web_THP-JB-GP17-0003Juice Beauty je kromě jiného sympatická také svými ekologické hodnotami a podporou lokálních komunit: většinu ingrediencí získává od lokálních certifikovaných farmářů na Západním pobřeží USA. Úspěch značky dokládá i propojení a spolupráce s herečkou Gwyneth Paltrow, která se stala kreativní ředitelkou pro make-up Juice Beauty. Pod jejím vedením vznikla kolekce dekorativní kosmetiky obsahující více než 75 produktů bohatých na přírodní rostlinné pigmenty a antioxidanty.

web_Juice Beauty_13-Foundation Group-CMYK

Více informací najdete na: www.juicebeauty.com a www.biosophy.cz

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.