Sociální sítě
Nahoru

MUST HAVE DNEŠNÍHO DNE

Některé věci mají tu moc uhranout na první pohled a získat si vaše srdce na celý zbytek života. Jsou zkrátka jedinečné, svou noblesou, funkčností i stylem zdaleka předčí jim podobné. A právě pár takových utkvělo i v našem hledáčku.

3

Masivní řetěz z bílého 18kt zlata obemkne vaše zápěstí chladnou minimalistickou krásou. Centrální ojíněný kruh pak září svým nesmrtelným leskem briliantů o váze 2,73 kt. Šperk z kolekce Tresore byl s velkou pompou představen na letošním BaselWorld 2017.

Hulchi Belluni, náramek, 593 000 Kč

U Dolce & Gabbany vědí, co znamená slovo statement… Klasické sako je sice krásné samo o sobě, ale aby bylo výjimečné, potřebuje výmluvný detail – jako jejich novinka z panenské vlny a hedvábí. Tleskáme nápadu!

Dolce & Gabbana, sako, 49 600 Kč

6a

Francouzský návrhář interiérů Pierre-Yves Rochon dokázal dokonale skloubit čistotu skla Lalique s chladnou krásou kovu. Vznikla tak nová kolekce nábytku, , jež píše nový příběh, v němž kov sublimuje průhlednost, čistotu a lesk krystalů.

Lalique, koupelnová skříň, 2 152 800 Kč

Roztomilá nezbytnost v podobě malého batůžku z jehněčí kůže upoutá na první pohled. Důmyslné prošívání, ozdobný stříbrný řetěz i lahodný odstín sugar pink ladí dokonalou souhrou.

Miu Miu, batoh, 21 200 Kč

2b

Jestli někdo umí vkusně a hravě pracovat s leskem kamenů, jsou to právě mistři obuvníci u Le Silla. Jejich nablýskané kreace nejsou ani nabubřelé, ani vulgární, ani laciné. Kombinace malých a velkých krystalů vytváří na botkách až dechberoucí finiš, kterým oslníte na večerní párty.

Le Silla, sandálky, 23 450 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.