Sociální sítě
Nahoru

Vyzkoušejte Princovu královskou masáž

web_DSC_3746

Máte rádi procedury, které v sobě sofistikovaně kombinují různé přístupy a dokonale se přizpůsobí tomu, co vaše tělo právě potřebuje? Pak se svěřte do magických rukou Prince Alluma. A mluvíme-li o magii, pak opravdu nepřeháníme. Spolumajitel pražského salonu Prince of Wellness a jeden z nejvýjimečnějších fyzioterapeutů v Česku má totiž zcela výjimečný dar, s nímž se rodí jen málokdo a díky němuž ho vyhledávají i mnohé slavné tváře.

web_recepce2

V čem spočívá jeho kouzlo? Především v tom, že se na vás okamžitě naladí a proceduru vám sestaví tak, abyste si z ní odnesli přesně to, co je pro vás v dané chvíli nejlepší. Prahnete-li po stimulaci krevního oběhu, efektivním a zároveň něžném rozmasírování bolavých míst a především stavu úplného uvolnění, zamiřte právě na dvouhodinovou královskou masáž. Dokonalá očista těla a duše, jejíž přesný průběh je jen obtížně popsatelný, za 5000 Kč rozhodně stojí.

Kontakt: www.princeofwellness.cz

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.