Sociální sítě
Nahoru

Ikonická kolínská 4711 ORIGINAL EAU DE COLOGNE

4711 Original Eau de Cologne je jednou z nejstarších a nejslavnějších značek na světě – skutečná nadčasová klasika. Více než 225 let si tato kolínská udržela svůj slib: unikátní vůni, která zklidňuje tělo, mysl i duši. I Kateřina II. Veliká, Napoleon a Goethe patřili mezi fanoušky a zákazníky 4711. Dnes je tato značka k dispozici ve více než 65 zemích a každých pět vteřin si někdo na světě koupí produkt 4711.

161013_4711_Ohne-Bart-Tag_1500x1000Přesné složení 4711 Original Eau de Cologne je přísně střeženým tajemstvím. Pečlivě vybrané ingredience zahrnují esenciální oleje proslulé svými specifickými aromaterapeutickými účinky. Bergamot, citron a pomeranč uvádí svěží vůni a nabízí nezaměnitelný oživující zážitek, důraz na lehké, povzbuzující noty v hlavě dávají 4711 Original Eau de Cologne její příjemný a osvěžující charakter. Levandule a aromatický rozmarýn uvolňují a uklidňují nervy. Vzácný olej neroli – získaný z květu hořkého oranžovníku – zklidňuje a pozvedá ducha. Zhluboka se nadechněte a relaxujte s rituálem 4711: v dlaních si rozetřete dostatečné množství 4711 Original Eau de Cologne a jemně vmasírujte do pokožky v oblasti krku a spánků.

242 47114711 Original Eau de Cologne byla inspirací pro celý druh vůní: lehké „kolínské.“ Typické souznění vůní kolínské vody psalo historii parfémů, a stalo se jedním ze základních parfumérských oborů. Alexandra Kalle, manažerka vývoje vůní ve společnosti MÄURER & WIRTZ, popisuje kolínskou takto: „Pro mě je tato vůně jako libá hudba: veselá a pozitivní, povzbuzující a plná hravé lehkosti!“

Známá vůně je zabalena do stejně ikonického flakonu: Molanova lahvička s okamžitě rozpoznatelným designem, který vyvinul v roce 1820 lihovarník Peter Heinrich Molanus. Inovativní, šestihranný tvar usnadnil skladování, používání i převoz flakonů – a navíc poskytl dostatek místa pro velké etikety, které chrání vzácnou tekutinu před slunečním svitem.

4711_8Barvy jsou dalším poznávacím znakem značky 4711 Original Eau de Cologne, kterou lze exkluzivně koupit pouze v parfumériích FANN. Propracovaná ozdobná etiketa září tmavou Bremen modrou a zlatou. Medaile jsou jen malým výběrem ze spousty ocenění, které 4711 Original Eau de Cologne vyhrála na světových soutěžích, od Filadelfie po Melbourne.  Krásný zlatý uzávěr                    a červená pečeť garantují autentičnost této ikonické, světově proslulé klasické vůně.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.