Sociální sítě
Nahoru

AL HUSN: V náruči královského Ománu

Sultanát Omán: Pohádková pouštní země plná rudých písečných dun, úrodných planin i skalnatých útvarů patří k destinacím s nevšedním geniem loci. Pokud se ve vašem cestovatelském hledáčku ocitl právě nejvýchodnější okraj Arabského poloostrova, doporučujeme ubytování v opulentním  komplexu Barr Al Jissah Resort and Spa – konkrétně v hotelu Al Husn, který je situován v nádherné zátoce v Ománském zálivu. Místní interiéry rozhodně nezapřou inspiraci v tradičních arabských královských palácích, což ještě umocňují autentická umělecká díla.

web_46e007h

Čím přesně nás zaujal?

  • Svým zaměřením na dospělé – Al Husn je ideálním místem pro všechny, kteří si chtějí užívat chvíle absolutního klidu.
  • Skvělá je také možnost relaxace na soukromé pláži umístěné mezi skalami určené pouze hostům hotelu.
  • Gastronomie na vysoké úrovni – vybírat můžete z nabídky restaurací Sultanah a Shahrazad. První nabízí luxusní prostředí, druhá vás okouzlí autentickou marockou kuchyní.

web_46e008h

 

Více na: www.shangri-la.com

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.