Sociální sítě
Nahoru

Vertu Signature žije již 15 let

Mobilní telefon Vertu Signature je ikonou značky Vertu. Poprvé byl na trh uveden před 15 lety a od té doby si jej oblíbili zákazníci, kteří oceňují nejen jeho vzhled a zpracování, ale hlavně komfortní volání a psaní krátkých zpráv. Zejména v dnešní uspěchané době si tak udržuje svůj nesmírný půvab. Vertu Signature byl dále vylepšen a technologicky se posunul v oblasti konektivity a kapacity. Prokázaná životnost zařízení je více než deset let.

Cenovka novinky Vertu Signature je 360 000 Kč

Cenovka novinky Vertu Signature je 360 000 Kč

Signature je ručně tvořen z ušlechtilých a odolných materiálů. Chráněn je displejem ze safíru, který je po diamantu druhým nejtvrdším přírodním materiálem, a displej je tak odolný proti poškrábání. Telefon je praktický a jednoduchý na ovládání. Pohání ho platforma Linux.  Nicméně pod povrchem došlo k vylepšení, jako rozšíření pokrytí sítí za účelem podpory skutečně globálního roamingu, vylepšené připojení k Bluetooth a Wi-Fi, a navýšení uživatelské paměti. Novinkou je speciální tlačítko vyrobeno z leštěného rubínu, umožňující okamžitý přístup k světově uznávané službě Vertu Concierge. Slot na SIM kartu tzv. „Hot Swappable“ přináší aktivním cestovatelům možnost snadno SIM karty měnit, aniž by bylo nutné ručně vypnout a zapnout telefon. Signature se zaměřuje na hlasové hovory a vysoce kvalitní reprodukci zvuku. Proto používá propracovanou technologii, kterou dosahuje bezkonkurenčního akustického výkonu. Telefon také nově podporuje Microsoft® Exchange ActiveSync, což umožňuje synchronizaci firemního e-mailu, kalendáře událostí a kontaktních informací.

Vertu klientské centrum v Praze

Pár kroků od Pařížské ulice na adrese Široká 15 naleznete VERTU klientské centrum. V příjemném privátním prostředí poskytuje školený personál majitelům mobilních telefonů Vertu veškerou servisní podporu a poradenství. Ve VERTU klientském centru si zájemci mohou prohlédnout a rovněž zakoupit nové kolekce mobilních telefonů a příslušenství Vertu.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.