Sociální sítě
Nahoru

NEODOLATELNÁ… OPOJNÁ… NÁVYKOVÁ…

Zažít opojnou sílu nové vůně Nectar Love budete moci už od srpna 2017. Nejnovější přírůstek do kolekce vůní DKNY zachycuje moment lásky na první pohled, kdy se pohledy střetnou a celý svět se jednoduše zastaví. Tak jako žádná včela ještě neodolala mámení květů, ani vy neodoláte. Parfém je totiž znázorněním živočišné přitažlivosti, které nemůžete a ani nechcete odolat.

FY18_NEC_100MLEDP_Carton_PPP_5NR8_silo

Vůně je květinovým pugetem, který se v okamžiku stane návykovou dávkou osudové přitažlivosti. Tato unikátní kombinace vytváří ohromující aroma, které vás svede do opojeného objetí vůně medových pláství a neroli. Hlava parfému ukrývá vůni žlutých frézií, jemně spojenou se šťavnatostí a svěžestí mandarinek. Grapefruit a dužnaté mandarinky přinášejí uklidňující teplo, stejně jako kombinace vůně cedrového dřeva a krémového vanilkového pižma. Neodolatelná vůně jasmínu, konvalinek a mirabelek převezme zcela kontrolu nad vaším tělem a vpije se vám do kůže. Nectar Love se ukryl do zcela nové elegantní siluety s hravým symbolem včely, jež znázorňuje sílu přírody.

DKNY-NectarLove-Guidelines_Digital_FACEBOOK_851x315_v1.indd

Vynikající fotograf Cass Bird a režisér Gordan Van Steiner spojili své síly, aby společně vytvořili kampaň zcela vystihující tuto novou a zcela návykovou vůni. Hlavními hvězdami kampaně se stali model Paolo Anchisi a modelka Vanessa Axente. Z perspektivy včely pak vidíme pár očí koketně pohlížejících na New Yorské panorama, kde jakoby se život zcela zastavil. Stanete se tak součástí hravého momentu propojení, kterému nelze odolat.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.