Sociální sítě
Nahoru

Centropol rozsvěcuje charitu hudbou

A povedlo se! Standing ovation neboli potleskem vestoje vyvrcholil červnový Galakoncert Štefana Margity a Lenky Graf v severočeském divadle v Ústí nad Labem. Světoznámý tenor a sopranistka se pod taktovkou Marka Štilce rozhodně nesešli náhodou. Za hudby Dvořákových Cigánských melodií, Čajkovského Árie Lenského či Hillovy Noc vítá nás v mistrném provedení Komorního orchestru Národního divadla odstartovala Lenka Graf, manželka majitele Centropolu Aleše Grafa, novou charitativní kampaň významného českého dodavatele energií.

Štefan Margita a Lenka Graf odstartovali novou charitativní kampaň Centropolu

Štefan Margita a Lenka Graf odstartovali novou charitativní kampaň Centropolu

Úspěch znamená svobodu, ale také závazek k těm, kteří neměli v životě tolik štěstí. Toto krédo mě před časem dovedlo k myšlence založit nadačního fond Centropol – energie pomáhá. A dnešní večer pomůže získat prostředky na projekt, který pečlivě připravujeme. Zatím mohu snad jen říct, že chystáme program, který dosud nebyl realizován v žádném jiném evropském státě. Budeme spolupracovat se školami, pedagogy, studenty, s rodiči, s lékaři…“ prozradila Lenka Graf.

DSC_5472Jsem rád, že moje žena má široké srdce. I s Vaším přispěním připravujeme takové projekty, které pomohou těm, kteří pomoc potřebují,“ doplnil ji Aleš Graf.

_ZDK5824

 

 

 

TEXT: KAMIL MIKETA, FOTO: DANIEL ŠEINER

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.