Sociální sítě
Nahoru

Brno láká na niche péči a nevšední vůně

„Niche konečně i v Brně,“ vydechli si loni na podzim všichni moravští milovníci luxusních vůní a nadstandardní péče o pleť, když se dozvěděli o otevření butiku Vavavoom. V designovém prostoru najdete především úchvatnou přehlídku exkluzivně zastoupených značek, nechybí například pařížská La Manufacture Parfums či přírodní, netoxická kosmetika Treat Collection.

web_VAVAVOOM_Interior_web2

Krásný interiér, za jehož návrhem stojí nositelé Národní ceny za rekonstrukci vily Tugendhat  architekti ateliéru RAW – si vás okamžitě získá vkusnou jednoduchostí. Díky ní se celkem bez potíží zorientujete v nabídce. Pokud byste přeci jen tápali po čem sáhnout nejdříve, doporučujeme vyzkoušet novinky od nezávislé značky parfémů Jul et Mad. Nás nejvíce zaujal svůdný elixír Mon Seul Desir, jenž v sobě kombinuje mimo jiné muškátový oříšek, mandarinku a růžový pepř.

VAVAVOOM_Interior_web5

Ve Vavavoom však nemyslí pouze na váš nos, nově tu seženete také značku rakouské bio kosmetiky Susanne Kaufmann. Ta vyniká zejména složením blízkým pokožce a také unikátním místem zrodu – holistické kosmetické výrobky vznikají za těch nejlepších možných podmínek přímo v rakouském Bregenzském lese. Více o ní i dalších méně známých značkách luxusní kosmetiky se dozvíte v nejnovějším vydání časopisu TOP CLASS (srpen/září 2017), které vyšlo 10. 7.

web_VAVAVOOM_Interior_web7

Kontakt: www.vava-voom.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.