V restauraci Midtown Grill v hotelu Marriott Prague v Celnici se proměnil koncept oblíbených pátečních gourmet večerů. Ve stylu servírovaného brunche se živou hudbou si je možné nově vychutnat „Steakové a humrové pátky“. Speciální balíček v ceně 1250 Kč na osobu zahrnuje také uvítací drink v absolutně fantastickém Bourbon Baru, o jehož chod se od samého začátku stará zkušený Tomáš Toka. V restauraci pak potěší amouse bouche, předkrm připravovaný přímo před hosty, polévka a samozřejmě hlavní chod, přičemž vybrat si je možné ze skvělých steaků tenderloin, rib eye, rump steak a půlka humra připravených na přání. Nechybí samozřejmě ani dezert a v ceně je také láhev vína.
„Na první pohled netradiční kombinace steaků a humrů se snoubí se servisem přímo u stolu. Věřím, že naše novinka osloví nejen stále hosty, ale i další fanoušky těchto skvělých delikates,” tvrdí Štěpán Dvořák, Restaurant General Manager Midtown Grill a Bourbon Baru hotelu Marriott Prague.
V Midtown Grill připravuje šéfkuchař Jan Wiesner steaky na speciálním Montague steakovém grilu, známém pro své grilování při vysokých teplotách, které zachová steakům přirozené chutě a šťávy. Hotel Marriott je jedno z mála míst v České republice, kde se servírují steaky přímo z Creekstone Farm v USA, známé pro své prvotřídní hovězí Black Angus.
Restaurace Midtown Grill nabízí kromě vysoce kvalitních steaků i šťavnaté kotlety, ryby a dary moře. Atmosféru pravého amerického steakhousu doplňuje i interiér, typický okázalým koženým nábytkem a tmavým dřevem. Vášeň restaurace Midtown Grill pro perfektní steaky ale není specialitou Prahy: z tohoto konceptu se těší také obyvatelé a návštěvníci Berlína, Kodaně, Bruselu a Amsterdamu.