Sociální sítě
Nahoru

Organická dekorativní kosmetika, kterou si zamilujete

Kanadská značka luxusní přírodní dekorativní kosmetiky Ilia Beauty nabízí skvělou inspiraci pro ty, kteří hledají způsob, jak se zkrášlit co nejzdravějším, nejjednodušším a zároveň nejetičtějším způsobem. Produkty prestižní firmy charakterizuje vysoký podíl účinných organických ingrediencí a transparentní filozofie založená na udržitelném přístupu a ohleduplnosti k přírodě a životnímu prostředí. Pozitivní je také vysoká kvalita a účinnost produktů, pestrá škála atraktivních barev a estetické obaly.

web_ILIA_G17_Multi-Sticks

Značku Ilia Beauty založila Kanaďanka Sasha Plavsic, která původně působila jako marketingová manažerka významných módních značek. Díky své vášni pro ekologický a udržitelný způsob života a orientaci v oboru kosmetiky a módy si uvědomila, že organická dekorativní kosmetika potřebuje „chytit nový dech“. Sasha se proto rozhodla vyrábět bezpečné a čisté kosmetické produkty, které si ženy zamilují pro jejich vzhled i účinky. Značku Sasha pojmenovala po svém pradědečkovi Iljovi.

web_Advent13_15_Ilia_gold_03-Kopie

První kolekce, obsahující šest tónovacích balzámů na rty, byla představena v Kanadě v roce 2011. Značka se rychle rozšířila po celém světě a dnes nabízí kompletní řadu vysoce kvalitních produktů dekorativní kosmetiky, které mají až 85% organických složek a neobsahují parabeny, ropné produkty, levná plnidla, umělé konzervanty, lepek ani mléčné složky. Více na: biosophy.cz

web_ILIA_G17_Blossom_Lady_Tube+Smear

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.