Sociální sítě
Nahoru

Odpočinek jako V.I.P.: DOVOLENÁ SNŮ NA SOUKROMÉM OSTROVĚ

gladden-private-island-aerial-water-view

Alespoň na chvíli se cítit jako slavná celebrita, proč ne, když na to máte. Ten nejvyšší možný komfort spojený s ultimátním odpočinkem si užijete na dovolené na soukromém ostrově. Společnost Private Island má ve své nabídce několik desítek ostrovů k pronájmu i koupi. Pokud vám soukromé vlastnictví přijde jako velký závazek, stačí si vybrat lokalitu a firma se postará o bespoke dovolenou na míru.

Co třeba si zaletět na ostrov Gladden, který je součástí bariérového útesu v Belize v Karibiku zhruba 35 minut letu vrtulníkem z Belize City? Tady na otravné sousedy rozhodně nenarazíte. Luxusní vila o téměř 300 m2 nabízí opravdu nadstandardní ubytování v absolutním soukromí. Potkat budete moci pouze osobního buttlera a šéfkuchaře, ti se však po celou dobu vašeho pobytu zdržují ve vlastním domku na sousedním mini ostrůvku, aby nerušili váš odpočinek.

gladden-private-island-villa1

Rozmazlete se…

* Přejete si naplánovat na každý den pobytu nějakou zábavu? Není problém, jeden den si můžete užívat rozmazlování od masérů, další den za vámi přiletí učitel potápění či surfování. Stačí své přání vyslat za concierge servisem.

* Vila je sice postavena pro dva, ale když se rozhodnete, že takto oslnivá krása si zaslouží sdílet, druhá ložnice pohodlně ubytuje další pár. Noc ve čtyřech vás pak vyjde na 79 000 Kč.

Cena: 65 600 Kč/ noc pro dvě osoby

Kontakt: privateislandsonline.com

aerial from final shoot

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.