Sociální sítě
Nahoru

Óda na lásku z dílny Christiana Diora

Je to přesně šedesát let od chvíle, kdy se zrodila Miss Dior, překvapivá vůně plná troufalosti, která se nebála vybočovat z řady. Na květinové vyznání vonící láskou a smyslností nyní navazuje nová interpretace od Françoise Demachyho rodáka z Grasse a slavného parfuméra v jedné osobě. Právě on stvořil parfém ztělesňující sebevědomou ženu plnou života a touhy po kráse, hlavní roli v celém příběhu však svěřil nejdůležitějšímu hybateli veškerého dění: lásce.

MISS_DIOR_MAIN_BASE_V2_CUT_OUT_BIS_LR

Vytvořit vůni, jež voní jako láska, je neustálou výzvou. Složení musí být vzrušující a strhující, svým způsobem nespoutané a přitom dosažitelné. Proto jsem tvaroval květinovou stránku vůně, umocňoval sílu jejích růží, aby byla více smyslná a podmanivá. Obohatil jsem ji navíc o velmi živoucí a energizující nóty, aby byla Miss Dior okamžitě působivá a přitažlivá. Nakonec jsem eliminoval všechny temné a zemité nóty. Musela vytrysknout jako láska na první pohled. Vyznání lásky lásce,“ vysvětluje François Demachy.

MISS_DIOR_TEASER_BASE_V4_LR

Složení Miss Dior má propracované kontury smyslné a medové růže z Grasse, lemované svůdnou duší turecké damašské růže. Svěží a pronikavé citrusové nóty se snoubí s hořkým pomerančem, mandarinkou a kalábrijským bergamotem. Celé složení je okořeněno o živoucí a zjemněný růžový pepř a guyanské růžové dřevo. Delikátně vyzývavé křivky nové Miss Dior můžete obdivovat od konce srpna ve vybraných parfumeriích.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.