Sociální sítě
Nahoru

180 tisíc zlatých důvodů proč mít doma slavné templáře

Investici do zlata, která přináší jistotu pro úspory i sběratelskou radost, můžete vybírat ze široké škály možností. Zlaté cihličky, mince či medaile jsou výbornou dlouhodobou investicí a zároveň mohou být i hezkým dárkem. Jednu z možností – slavné období templářů představuje společnost Pavla Seidla – Národní numismatická epopej ve zlaté kolekci představitelů tohoto významného řádu. KRIZACI_web_600X600_2Zlato má ryzost 999/1000, 24 karátů, průměr 40mm, váha jedné medaile je 32 g, kolekce obsahuje 3 kusy. Stejná kolekce je k dostání i ve stříbře na www.nne.cz. Cena kolekce ve zlatě je 180 000 Kč. BEST DSCN3377 web2Projekt, jehož je uvedená kolekce součástí, má zvláštní punc jedinečnosti a je vytvořen jen pro úzkou skupinu nejnáročnějších zákazníků, pro něž je inspirací prožitek z umění ve spojení s historickou událostí a jejím přesahem do současnosti. K dostání je první a druhá kapitola projektu, třetí se připravuje a bude v prodeji ještě před vánocemi. NNE_NEJVETSI_RYTIRI_CERTIFIKAT_Au_172x225web

Více z rubriky Investice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.