Sociální sítě
Nahoru

Sandra Parmová: Lákají jí luxusní hodinky?

V druhé polovině října se promění Moravská galerie v Brně opět v ráj milovníků jemné mechaniky. Na veletrh výjimečných hodinek SEW dorazí nejenom nároční sběratelé z Čech, Slovenska či nedalekého Rakouska, ale také několik slavných tváří. A mají koneckonců proč. K vidění zde bude mnoho mechanických klenotů, které doposud u nás k vidění nebyly, a některé značky zde dokonce oficiálně vstoupí na tuzemský trh. Moderování plánovaného gala večera, ostatně stejně jako vyhlašování nejoblíbenějších hodinek výstavy, se opět chopila Sandra Parmová.

Zdroj_foto4_Hodinarstvi_Pohanka&co.Už se stalo tradicí, že si spolu povídáme o luxusních hodinkách. Jenže teď se vám narodila krásná holčička Emily. Jak s ní zvládnete letos moderovat veletrh SEW?

Věřím, že se všechno zvládne stejně dobře, jako při předchozích ročnících. Zaprvé máme skvělého tatínka, pro kterého není problém malou pohlídat, přebalit nebo nakrmit. Takže jsem si jistá, že bude v těch nejlepších rukou. A zadruhé zhruba vím, co mě čeká a jak to bude časově náročné. Takže si myslím, že Emily možná ani nepozná, že nebudu doma (smích). Uvádění letošního ročníku pro mě navíc bude tak trochu speciální v tom, že to bude moje vůbec první moderovací akce po porodu. Takže tím tak trochu odstartuji návrat do práce a věřím, že skloubení s mateřskými povinnostmi krásně zvládneme.

Přijede se za vámi podívat na veletrh SEW i přítel Pavel? Jaký je jeho vztah k hodinkám?

Pavel se za mnou byl na veletrhu podívat už loni a samotnou mě překvapilo, kolik na akci strávil času a jak si to užíval. Vůbec jsem do té doby netušila, jak má rád hodinkovou kulturu a že je schopen věnovat hodiny svého volna prohlížení a čtení o luxusních časomírách. Myslím, že k nošení kvalitních hodinek se člověk musí dopracovat a i u něj to tak bylo. Jako většina mužů preferuje hodinky větší a něčím výjimečné. Jeho loňským favoritem na veletrhu byla značka Zenith, o které mi doma básnil ještě týdny po skončení akce (smích).

Zdroj_foto3_Hodinarstvi_Pohanka&co.Kvůli těhotenství jste odložila svatbu s partnerem Pavlem. Kdy se konečně dočká?

Svatbu aktuálně plánujeme na příští léto. Zatím jsme ve fázi, že máme vytipované místo. Ale přiznám se, že další přípravy jsou teď, jak se říká, u ledu, protože si naplno užíváme malou Emily. Moc se těším, až ji obléknu do bílých šatiček a půjde nám za družičku. To je teď asi jediná věc, ve které mám jasno. Co se týká těch dalších, jako jsou svatební šaty, výzdoba nebo třeba příchuť dortu, na to přijde řada až časem. Zatím máme v plánu svatbu pro zhruba stovku hostů, ale pokud by ty přípravy byly náročné, klidně by mi nevadilo vzít se na louce jen za účasti těch nejbližších. Přece jen je to důležitý moment hlavně pro nás dva.

Ještě v loňském roce jsme spolu probírali brněnské bary a restaurace. Stihla jste si objevit ty s dětskými koutky nebo klidné kavárny, kam budete moc chodit?

Ano, bary teď u mě na chvíli nejsou aktuální (smích). Co se týká kaváren nebo míst pro maminky s dětmi, zamilovala jsem si The Cat Café poblíž Lužáneckého parku. Doteď jsem tam byla jen s kamarádkami a jejich dětmi, tak se moc těším, až tam vezmu naši malou. Mají tam totiž naprosto senzační palačinky, kterým nikdy neodolám. Kromě toho to mám moc ráda taky v kavárně Funbaby, kde se dá spojit příjemné s užitečným a před nebo po návštěvě rovnou ve vedlejší prodejně dokoupit věci pro mimčo, které nám aktuálně chybí.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.