Sociální sítě
Nahoru

Nová italská značka Luisa Spagnoli

1. opening - A. PaluÁkov†  majitelka Luisa Spagnoli pro¨R a SR s hereükami IMG_5955

V Praze je vůbec poprvé k dostání italská elegantní značka Luisa Spagnoli. U příležitosti otevření nového butiku v Centru Chodov zazářily české herečky v roli elegantních modelek. Tereza Kostková neskrývala svoji vášeň pro italskou módu, kterou doslova zbožňuje! „Italskou módu mám nesmírně ráda. Jsou skutečně jednou z módních Mekk. Itálie je prostě Itálie – má vkus, šmrnc i ležérní ledabylost. A to nejpodstatnější: střih a materiál!“

Eva Decastelo IMG_4756

Všechny milovnice elegantní módy, které oceňují kvalitní materiály a vypracované detaily, si tady určitě přijdou na své. Stejně jako Michaela Badinková, Alžbeta Stanková, Jana Švandová nebo právě Tereza Kostková. Luisa Spagnoli je určená pro sebevědomé, elegantní dámy, které mají rády nadčasovou módu. Módu, která není příliš okázalá, ale šmrncovní. Modely této značky jsou velmi ženské a jejich nositelka je elegantní za každého okamžiku.Navíc jsou velmi dobře kombinovatelné a každá žena si zde vybere podle svého stylu. „Businessmanka si obleče „chanel“ styl kostým jako elegantní komplet a dáma, která se raději obléká volnostylově, si dané sako z kostýmu může nakombinovat například s džínami a teniskami,“ upřesňuje sympatická majitelka Andrea Palušková.

Andrea PaluÁkov† s hereükami IMG_6530

Krásné herečky se předvedly ve slušivých modelech, ve kterých byly velmi okouzlující. Na přehlídku se přišla podívat také Eva Decastelo a nutno říci, že od všech přítomných byla na novou značku slyšet jen samá chvála. Je vidět, že Italové zkrátka umí ženy oblékat.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.