Sociální sítě
Nahoru

Sir Elton John a Bvlgari spojili síly pro dobrou věc

Legendární britský zpěvák, hudební skladatel a klavírista Sir Elton John a jeho partner David Furnish byli speciálními hosty Bulgari Gem Table v Římě. Elton John se v rámci této akce setkal s kreativní ředitelkou značky Bulgari Lucií Silvestri a společně navrhli originální šperk, který bude vydražen na galavečeru nadace Elton John AIDS Foundation v červnu 2018 u příležitosti 25. výročí této charitativní organizace.

web_DSC2932

„Jako někdo, kdo má velmi rád skvěle navržené a vyrobené šperky, jsem přivítal možnost být společně s Lucií součástí kreativního procesu. Byla to úžasná zkušenost. Mám také velkou radost, že tento exkluzivní šperk pomůže zachránit lidi v různých částech světa a nám bojovat proti AIDS. Je skvělé, že Bulgari a nadace Elton John AIDS Foundation umí použít svoji kreativitu tímto báječným a novým způsobem,“ řekl Elton John.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.