Sociální sítě
Nahoru

Módní značka Blažek představuje kolekci podzim/zima 2017

Nová kolekce podzim/zima 2017 vznikla pod vedením šéfdesignérky Jany Kuťkové a designérek Veroniky Bobčíkové a Moniky Štaudové. Každá z nich propůjčila kolekci svůj vlastní pohled na pánský styl oblékání. Vznikly tak čtyři linie oděvů určené na nejrůznější příležitosti. Kolekci, již definuje čistota tvarů, účelnost, promyšlený design a kvalitní materiály, jsme tentokrát spojili s legendárním tuzemským kolem Favorit.

Blažek_PZ17_casual 2Právě Favorit, ikonické jízdní kolo s bohatou historií a jasně danou filozofií, přesně definuje naši představu o moderním způsobu městského života a pohybu. Svým posláním s novou kolekcí Blažek v mnohém koresponduje.

Kolekce Ceremony

Kolekce Ceremony

KOLEKCE CEREMONY

Smoking, základní prvek kolekce Ceremony, vedle decentní černé varianty představujeme také v odstínu royal blue, který kontrastuje s černými lesklými klopami z pravého hedvábí a přináší do společenské módy odlesk filmového průmyslu. Žádaný kontrast slavnostního outfitu skvěle doplňuje kombinace s hedvábnou vestou a motýlkem.

Kolekce Formal

Kolekce Formal

KOLEKCE FORMAL

Jako vysoce módní záležitost pro tuto sezonu uvádíme obleky z odlehčeného vlněného flanelu v kombinaci s vestou ze stejného materiálu. Barvou sezony je u obleků tradiční modrá, do popředí se nově dostávají odstíny šedé. Typický formální vzhled si vyžaduje doplnění bílou košilí ze 100% egyptské bavlny. Pro ty, kterým nechybí odvaha otevřít se novým možnostem, máme také košile s výraznějším vzorem, jako je například pruh či káro. Velký návrat ve formálním stylu slaví klasický rolák z jemné merino vlny, který se hodí jak do obleku, tak k separátnímu saku. Kolekci doplňujeme exkluzivní ručně barvenou obuví typu oxford a derby v odstínech hnědé.

Kolekce Informal

Kolekce Informal

KOLEKCE INFORMAL

Dominantou informální kolekce jsou pro letošní sezonu dvouřadé pláště v elegantních a módních odstínech toffee beige, frost green a camel, které je možné nosit jak přes sako, tak i bez něj, k neformálním kalhotám. Do módy se opět vrací separátní saka se stojákem z velmi lehkých vlněných materiálů, kterým jsme dali dokonale padnoucí střih a prvotřídní krejčovské zpracování. Jako mezivrstva mezi spodním a svrchním oděvem i jako kontrastní akcent skvěle slouží prošívané vesty. Muži, kteří dávají přednost uvolněnějšímu stylu, mohou sako nahradit bundou minimalistického střihu. V nové kolekci jsme pro výrobu bund vsadili na vlněné materiály s membránou, které zajišťují prodyšnost a odolnost vůči větru i vodě. Obuv neformální kolekce jsme zase vybavili výraznou podešví a koženým svrškem.

Kolekce Casual

Kolekce Casual

KOLEKCE CASUAL

Smysl kolekce Casual spatřujeme v možnosti kombinovat oděvy kontrastních barev i materiálů a především pak v maximálním pohodlí. Právě na to kladly naše designérky při přípravě kolekce velký důraz a siluetě proto propůjčily novou podobu. Ta získala větší uvolněnost, v horní partii je vyštíhlená a zkrácená, zatímco v oblasti kalhot je znatelně rozšířená pro větší komfort. Pravý casual look se skládá z jeansů a košile s nápadným vzorem nebo denimovým vzhledem. Vyznavači nedbalé elegance jistě ocení jogg jeans nebo flanelové kalhoty volnějšího střihu, milovníci barev zase například jersey sako v odstínu burgundy. Nezapomněli jsme ani na kvalitní a pohodlné obutí a kolekci tak doplňujeme obuví ze semiše či nubuku v barvách modré, hnědé nebo zelené.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.