Sociální sítě
Nahoru

Emma Stone v roli nové ambasadorky značky Louis Vuitton

Herečka pověstná svojí krásou a jedinečným talentem nově rozšířila rodinu ambasadorů a ambasadorek značky Louis Vuitton. „Jsem nadšená, že jsem dostala tuto příležitost, a společně se svojí stylistkou Petrou se moc těšíme na spolupráci s velmi laskavým a talentovaným návrhářem, jakým Nicolas Ghesquière bezesporu je,“ uvedla Emma Stone.

WESTWOOD, CA - SEPTEMBER 16: Actress Emma Stone arrives at the Premiere Of Fox Searchlight Pictures' "Battle Of The Sexes" at Regency Village Theatre on September 16, 2017 in Westwood, California. (Photo by Jon Kopaloff/WireImage)

Emma Stone na premiéře svého nejnovějšího filmu Battle of the Sexes. FOTO: Jon Kopaloff/WireImage

Umělecký ředitel dámských kolekcí Louis Vuitton Nicolas Ghesquière k tomu dodal: „Patřím k Emminým velkým obdivovatelům. V posledních letech jsme několikrát spolupracovali a jsem velmi rád, že spojila své jméno se značkou Louis Vuitton. Moc se těším na úžasnou spolupráci.“

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.