Sociální sítě
Nahoru

Chivas Regal vyhlásil soutěž pro pravé gentlemany, s prémiovou whisky můžete vyhrát MINI Clubman

Chivas Regal, výrobce prémiové skotské whisky, spustil ve spolupráci s velkoobchodním řetězcem Makro soutěž o luxusní vůz MINI Cooper Clubman. Chivas Regal Range„Chivas Regal je celosvětovou ikonou mezi whisky, symbolem nadčasové klasiky té nejvyšší kvality a výjimečné chuti. Spojení s klasickou značkou vozů britských gentlemanů  MINI v novém a odvážném designu Clubman je dokonalým propojením jedinečného stylu a exkluzivity, které jsou oběma značkám společné,“ říká Kateřina Vondrák Hvězdová, brand managerka společnosti Jan Becher – Pernod Ricard zastupující Chivas Regal na českém trhu. Chivas MINI Clubman_sideDo soutěže, která potrvá na všech prodejnách Makro v České republice až do konce listopadu, se může zapojit každý zákazník starší 18 let. A to nákupem dvou lahví whisky Chivas Regal a zasláním SMS zprávy či zadáním kontaktních údajů spolu s číslem faktury na webu www.chivas-soutez.cz. Chivas MINI Clubman_backTam jsou k dispozici také podrobné informace a pravidla soutěže. Každý den se hraje o jednu láhev dvanáctileté Chivas Regal a vždy na konci měsíce o kufr Samsonite plný whisky Chivas Extra. Po skončení soutěže bude vylosován jeden výherce zbrusu nového automobilu MINI Clubman, který společnost Jan Becher–Pernod Ricard zakoupila u partnera soutěže Inveltu, jednoho z nejvýznamnějších dealerů BMW v ČR. Chivas MINI Clubman_detailVůz bude do konce listopadu vystaven na prodejně Makra v pražských Stodůlkách. Chivas Regal_MINI_Makro

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.