Sociální sítě
Nahoru

Sam Amoia a Rado představují společné dílo

Rado rozšiřuje svou kolekci exkluzivních časomír, jež vznikla ve spolupráci s několika významnými designéry. Švýcarská značka spojila síly s americkým interiérovým designérem Samem Amoiou. Výsledek je oslňující. Nové True Blaze nesou Amoiův styl, a přitom neztrácejí nic z jednoho z nejžádanějších modelů Rado.

RADO_2017_2_4178Rado True Blaze oslavují třpyt a půvab. Limitována edice 1001 kusů dostala 40mm pouzdro z plasmou upravené high-tech keramiky. Hodinky na první pohled připomenou disko kouli na zápěstí, jejich číselník vypadá jako by ho pokryla silná vrstva stříbřitých třpytek a právě explodovala. Navzdory své okázalosti si hodinky udržují minimalistický charakter, zejména díky citlivému umístění zlatého loga a hodinových indexů. Ty byly vyznačeny přímo na skle. Vznášejí se nad číselníkem a vytvářejí vzdušnou a prostornou iluzi.

RADO_2017_1823Umělecká časomíra

Rado True Blaze jsou výrazem Amoiova svérázného přístupu k designu. Jeho tvorba vychází do značné míry z povahy materiálu a ústí v sochařská, velmi hmatatelná díla ze sádry a cementu nebo plastiky s polodrahokamy. Právě druhá varianta se odráží na číselníku True Blaze. Jeho povrch je tvořen kovovou strukturou vytvořenou pomocí galvanického procesu, který pracuje s krystalickou mřížkou diamantového prášku. „Snažil jsem se vytvořit jednoduchý, ale inovativní kousek. Něco, co bude odrážet mé estetické cítěné a osobní filozofii designu,“ říká Amoia, když mluví o své inspiraci. „Výsledkem jsou decentní netradiční hodinky. Nejde o běžný styl, jsou mnohem zajímavější a výjimečné, přitom jednoduché a nadčasové.“

RADO_2017_1745_okTyto hodinky nejsou podobné ničemu, co jsme kdy viděli,“ říká Matthias Breschan, ředitel Rado. „True Blaze mají silný vizuální dopad, což z nich činí ideální produkt hodný značky Rado. Jedinečný Samův přístup k designu je pro kolekci nesmírným obohacením, jak pro nás, tak pro naše zákazníky.“ Rado True Blaze jsou součástí exkluzivní série limitovaných edic, které Rado ve spolupráci s renomovanými designéry letos uvedlo. Každý model se vztahuje k jejich individuálnímu pojetí populární řady Rado True.

RADO_2017_2_4191

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.