Sociální sítě
Nahoru

NOC SNŮ V ULTRA LUXUSU: NEJDRAŽŠÍ HOTEL, KTERÝ BYL KDY POSTAVEN

4-living

U Perlové řeky v čínském Macao naleznete jeden z nejopulentnějších hotelů světa, připravený zbořit vaše veškerá očekávání toho, co je opravdový luxus na druhou. Skvostná perla The 13, která investora vyšla na 1,4 miliardy dolarů (neskutečných 30 559 200 000 korun) se pyšní velkorysým barokním stylem a soukromými apartmá rezidencemi, z nichž každá se rozkládá na ploše téměř 3000 m2.

Za celým projektem stojí čínský miliardář Stephen Hung, který se rozhodl dát světu něco, co do té doby ještě neviděl – luxusní ubytování, jehož apartmá rezidence jsou až 11krát větší než průměrný domov. A opravdu netroškařil. Za každou z hotelových vil utratil v přepočtu více než 153 000 000 korun. „Byla to práce z lásky,“ řekl Hung. „Celý tým i já jsme vložili do projektu veškerou svou tvořivost a vášeň, abychom docílili toho, že každý detail bude dokonalý, výjimečný a neotřelý.“ Operujeme tady na poli tak výjimečné události, že společnost Louis X111 Holdings, mateřská společnost hotelu, zatím uveřejnila fotografie pouze jedné z apartmá rezidencí – vily du Comte.

maxresdefault

VÍTEJTE VE SVĚTĚ SNŮ

Virtuální procházka vilou du Comte začíná u soukromého výtahu před zlatými dveřmi. Těmi vstoupíte do pohádkového obývacího pokoje vybaveného neoklasicistním nábytkem, opulentními obrazy a kamennými krby v římském stylu. Součástí místnosti je i vlastní římská lázeň s prostorem pro osm osob, z níž se můžete kochat klenutým stropem s masivním křišťálovým lustrem. Postupně se dostanete až do hlavní ložnice s pompézními malbami na stěnách a obrovskou king size postelí. Každý detail vás uhrane, oči těkají z místa na místo a nemohou se nabažit tolik překvapivého luxusu. Mramorová koupelna s nádherným vitrážovým oknem kombinuje v detailech zlatou a černou. Co vám bezpochyby zcela vyrazí dech, je klenutý strop nad samostatně stojící mramorovou vanou, na němž je zachycena dechberoucí malba z římského období.

maxresdefault1

HŘÍŠNÝ THE 13

Kromě jedinečných soukromých apartmá rezidencí budete moci v The 13 také navštívit L’Atelier, kde vám budou ke koupi nabídnuty luxusní, na zakázku vyráběné a limitované edice výrobků od luxusních značek. Zároveň si zde pochutnáte na menu v restauraci L’Ambroisie, která se pyšní třemi hvězdami Michelin.

I když se mnoho hotelů vyhýbá číslu 13 a často dokonce přeskočí číslování podlaží či pokojů, Hung vetkl třináctku přímo do samotného jména hotelu. „Vzhledem k tomu, co od hotelu očekáváme, cítili jsme, že jméno The 13 nejlépe vystihne náš jedinečný koncept,“ dodává. „Třináctka je mým šťastným číslem a její zápis spolu s novým logem dokonale dotváří mou vizi.“

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.