Sociální sítě
Nahoru

Zkroťte na zimu svoje koně ve správné stáji

Rychlá luxusní auta jsou pro jejich majitele reprezentací síly, vášně a extravagance. Perfektní auto je pro muže často tak speciální jako dokonalá žena – vyžaduje pozornost a péči a jakmile ji jednou má, dovede ji vrátit tak, že jste jednou nohou v nirváně.

Garáž je specifickým místem, v němž pečujete o váš oblíbený set s pneumatikami. S příchodem moderního designu a architektury se garážové prostory staly něčím mnohem důležitějším a výraznějším než jen obyčejným skladovacím prostorem. Garáž se stala symbolem toho, jak můžete druhým odprezentovat váš cenný majetek a nechat je obdivovat zářivé a svůdné křivky vašeho vozového parku.

01

Zaparkováno k dokonalosti

V okamžiku, kdy se stanete majitelem luxusního vozu, nabyde váš život jiný rozměr. Podobně jako například značka hodinek ukazuje, kdo je jejich pán, je tomu tak i u špičkových aut. A když už takové můžete počítat do svého vlastnictví, zpravidla se jím chcete i náležitě pochlubit.

Současné architektonické a designové vymoženosti vám dopřejí vytvořit garážový prostor tak, aby byl bezpečný, reprezentativní i funkční zároveň. Například už není zrovna neobvyklé, když si některý z movitých lidí nechá vybudovat garáž jako součást svého obývacího pokoje. Zřejmě neexistuje více extravagantní způsob, jak ukázat svoje možnosti. Pokud si ale nepotrpíte na sledování televize v přítomnosti vašich koní, můžete jednoduše uzpůsobit svou venkovní garáž.

Umění být náročný

Být milovníkem aut neznamená jen sbírat ty nejlepší kousky, ale zároveň být schopný každý stroj hrdě předvést. To všechno lze snoubit v minimalistickém, čistém prostor, kde veškerá pozornost padne na váš vůz a vychytávky, které budete schopní do prostoru zapracovat.

Představte si pomalu se rolující garážová vrata, které postupně odhalují krásu vašeho vozu. Výraz vašich přátel, kterým takto odprezentujete nového člena rodiny, bude stoprocentně k nezaplacení. Pokud preferujete posuvná vrata, ty lze doplnit nerezovými prvky, které přidají garáži na originalitě.

Ať už to bude mezi čtyřmi bílými stěnami nebo v dřevěném srubu, každá garáž může být ohromující. Vneste do ní dostatek prostoru, světla a detailů. Co třeba zabudování malého baru? Až budete svým přátelům ukazovat auto, nabídněte jim drink. Není snad lepší příležitost, jak začít správný chlapský večírek. Oblíbenými se také staly malby, a to zvláště, pokud disponujete doposud jen bíle vymalovanou garáží. Nechte nějakého umělce přenést na jednu z delších stěn trochu dramatičnosti a uvidíte, že celý prostor hned získá větší hodnotu. Možností je nespočet. Záleží už jenom na vás, kolik péče budete chtít svému vozovému parku věnovat.

 

 

 

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.