Sociální sítě
Nahoru

Zazoomujte na novinky od Aeronautica Militare Collezione Privata

Kreativní módní značka Aeronautica Militare se blýskla zbrusu novou kolekcí. Charakterizují jí soulad, integrita a respekt, to vše v poměru, který dokáže dokonale vyladit váš podzimní a zimní fashion plán. Nechte se unést!

1

Když se spojí horké trendy a třicetiletá tradice vznikne symbióza, která posune váš styl přímo do galaktických sfér. Kolekce inspirované uniformou italských armádních vzdušných sil Frecce Tricolori prošly tou největší zatěžkávací zkouškou. Díky tomu přinášejí do módního světa vysoce kvalitní konfekci, která zároveň dokáže s okamžitým účinkem zvýšit vaši módní hodnost.

2

Podpisovým vzorem brandu jsou autentické odznaky spolu s vojenskými barvami, jako je šalvěj, khaki, modrá, šedá a bílá. Materiály jsou pohodlné a příjemné, střihy jsou ergonomické, detaily a grafika ve světě Aeronautica Militare jsou konstantní a znovu přepracovány pro moderní vzhled. Oblečení je přece to, co vás vystihuje: anti-g kalhoty s kapsami pro lepší letové funkce, kožená letecká bunda, trička ze strečové textilie a 100 % bavlny a množství variabilních kapes na oblečení. Tím vším se vyznačuje perfektní šatník příznivců tohoto stylu – neokázalé, funkční a pohodlné současně.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.