Sociální sítě
Nahoru

S hudbou na cestách

Přenosná aktivní reprosoustava quadral Breeze One s integrovaným zesilovačem a akumulátorem lze jednoduše připojit přes Bluetooth 4.0 a WLAN k mobilnímu telefonu nebo přímo k internetu (Spotify, Tidal a radio.net). Místnost vám pak okamžitě rozezní živými tóny vaší milované muziky. Tato monaurální dvoupásmová reprosoustava nabízí 25 wattů a na poloviční výkon, tedy se stále vysokou hlasitostí, vydrží hrát až neuvěřitelných 20 hodin na jedno nabití. Díky kvalitní odolné ozvučnici z MDF výborně hraje a můžete ji vzít téměř kamkoli, tedy v létě na pláž v zimně pod sjezdovku.

BREEZE_1-MilieuDesignový quadral Breeze One, s cenovkou necelých 8 000 Kč, je snadno spárovatelný nejenom s iOS, ale také Androidem. USB konektorem pak lze průběžně dobíjet i mobil.

breeze-StartApp-2

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.